Novak Jozsef la Helsinki, 1952. Novak a fost primul înotător al României care a participat la o ediție a Jocurilor Olimpice (Helsinki, 1952)
Viitorul antrenor Lovas Peter, component al lotului național de înot al României (circa 1950).
Delegația care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Mexico City (1968) a cuprins doi timișoreni de la ILSA: antrenorul Lovas Peter (stânga) și brasistul Koszta Ladislau (dreapta). Între cei doi este spatista Anca Andrei din Reșița.
Brasistul Koszta Ladislau s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri bras la Olimpiada de la Mexico City (1968).
Timișoreanul Lucian Bagiu (dreapta), component al naționalei de înot, stând de vorba cu Dr. Petru Groza, Prim-Ministru al României (1948)
Două înotătoare de la ILSA care au făcut parte din lotul național al României: Reiser Greti (1) și Weinreich Greti (2) (1949)
Ștafeta de 4x100 metri liber care a reprezentat România în competiții internaționale. Două dintre sportive sunt de la ILSA: Weinreich Greti (1) și Reiser Greti (2) (1950)
Echipa națională feminină de înot (1949). Weinreich Greti este a șasea de la stânga.
Printre înotătoarele lotului național s-au numărat și două sportive de la ILSA: Lisbeth Bock (1) și Weinreich Greti (2). Foto 1949.
Înotătoare din lotul național al României, printre care s-au numărat și câteva sportive de la ILSA: Weinreich Greti (1), Reiser Greti (2) și Lisbeth Bock (3), împreună cu Török Gabor (4), unul din antrenorii naționalei de înot. Foto 1949.
Înotători și poloiști ai loturilor naționale (Snagov, 1951). Printre sportivi s-au numărat și timișorenii  Hoszpodar Zoltan (1), Titus Groza (2), Novak Jozsef (3), Török Gabor (4), Reiser Margareta (5) și Lisbeth Bock (6)
Câteva înotătoare din lotul național al României, printre care și două sportive de la ILSA: Weinreich Greti (1) și Reiser Greti (2). Persoana din mijloc este antrenorul Rajki Lajos (3), fratele lui Rajki Bela, legendarul antrenor de polo din Ungaria (Snagov, 1949).
Frații Rolik Francisc (stânga) și Rolik Carol, specializați în probe de liber și, respectiv, delfin. Cei doi frați au reprezentat România în multe competiții internaționale
(sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970).
Spatista Karin Parutsch (stânga), fotografiată în timpul unui antrenament cu lotul olimpic al României (1974). În fotografie apare și Carmen Bunaciu, o înotătoare de calibru mondial.
Olimpica Toth Timea, multiplă campioană națională și deținătoare a multor recorduri naționale atât în România, cât și în Israel. A reprezentat ambele țări în nenumărate concursuri internaționale în toata lumea (foto 1991)
Brasiștii Christine Seidl, Maestră a Sportului, și Toth Andrei. Ambii au fost campioni naționali, au deținut recorduri naționale și au reprezentat România în concursuri internaționale. Andrei este fratele olimpicei Toth Timea. Foto 1979.
Carmen Alexe, o craulistă care a reprezentat România în multe concursuri internaționale. Deținătoare a titlului onorific de Maestră a Sportului.