Gyula-Bacsi, primul îngrijitor al bazei sportive ILSA. Fost campion european la canotaj academic, ca membru al clubului budapestan Ferencvaros. In fotografie: Gyula-Bacsi transportând patru înotătoare de la ILSA peste Bega (de la st la dr: Herzl Bozsi, Berger Zsuzsa, Berger Eva, Berger Klara). Foto 1939.
Török Gabor (stânga), cu echipa de polo Ferencvaros din Budapesta (foto 1941). În 1945, Török s-a relocat în România. Peste un an, antrenorul-jucător Török a condus echipa de polo ILSA la primul din cele șase titluri de campioană a României.
Olimpicul Novak Jozsef, un sportiv de vârf care a făcut parte din loturile naționale de înot și polo. Multiplu campion național în ambele sporturi. Decorat cu două titluri de Maestru al Sportului (înot și polo).
Fabrica textilă ILSA a avut mai multe secții sportive, ca de exemplu fotbal, tenis, canotaj, box, handbal, volei, scrima, lupte, tir, volei, etc. Această fotografie din 1945 arată câțiva din jucătorii echipei de tenis. De la st la dr: Juhasz, Weisz Laci, Vamos Lici, Genud Jozsef și Vamos Gabi.
Prim-Ministrul Petru Groza (în costum alb), fotografiat împreună cu echipa națională de polo a României. Printre jucători s-au numărat și câțiva de la ILSA: Weinreich Lali (1), Török Gabor (2), Adalbert  Stănescu (3) și Norman Zoltan (4). Foto 1951.
Timp de mai multe decenii, singurul bazin acoperit al orașului Timișoara era cel de la Băile Neptun. Deși era total necorespunzător, a servit ca baza de antrenament a înotătorilor și poloiștilor în timpul sezonului rece. Vechiul bazin a fost renovat în jurul anului 1965, vedeți fotografia din dreapta.
Îngrijitorul Adrian Iancu (stânga) conducând lucrările duminicale de curățare ale bazinului. Luni după masă bazinul era deja plin cu apă din Bega.
ÎN SPATE, de la st la dr: Îngrijitorii Bojtor-Bacsi și Adrian Iancu, împreună cu poloistul Ladanyi Francisc. ÎN FAȚĂ: Poloistul Ladanyi Eugen (dreapta), cu o persoană neidentificată. Cunoscut de toți sub numele de Iancu-Baci, Adrian Iancu a avut grijă de baza sportivă timp de cel puțin două decenii.
De la st la dr: Persoană neidentificată, îngrijitorul Adrian Iancu, Viorel Vladislav (viitorul președinte al secției de polo). Foto circa 1969.
Participanții la un curs de perfecționare a arbitrilor de polo. Printre cei prezenți s-a numărat și timișoreanul Tiberiu Babeu.
Poloistul Böhm Gyuri pe post de instructor de înot, cu un grup de începători (circa 1969)
Cele mai de succes cupluri de căsătoriți din istoria clubului. STÂNGA: Lali & Greti Weinreich, care împreună au câștigat mai mult de zece titluri de campion național. DREAPTA: Dublul campion național Alexandru Deac cu soția Yvonne, născută Prodan, la rândul ei și ea o înotătoare de nivel național.
Firma de pe gardul bazei sportive, așa cum arăta în anul 2004.
Echipa națională de polo a României, condusă de antrenorul Balint Adalbert, fostul campion al clubului ILSA. Această echipă a ocupat locul 5 la Olimpiada de la Roma (1960). Fotografia provine din colecția personală a lui Niculae Firoiu (al doilea din stânga).
Adalbert Stănescu, Maestru Emerit al Sportului, călare pe motocicleta sa BMW.
Foto circa 1958.
Trei foști sportivi de la ILSA care și-au continuat carierele sportive după plecarea lor din țară: Ladner Robert (1) și Lehrer Bandi (2) au făcut parte din echipa națională de polo a Israel-ului și Flesch Roland (3), component al echipei reprezentative a statului australian New South Wales.
Doi foști înotători ILSA încă activi decenii mai târziu: Mirela Lupu (aici la Campionatele Mondiale Masters în Coreea de Sud) și Kuhn Alexandru, care a participat la zeci de concursuri internaționale Masters în numeroase țări.